Viestintäyrittäjä esittäytyy

GEMMEN TARINA

Hei, mukavaa, että löysit tänne!
 
Olen Sisältötoimisto Gemmen perustaja, viestintäyrittäjä Essi Lehtimäki. Tarinoiden ja viestinnän ystävä, kauppatieteiden maisteri ja valokuvaaja. Vaimo ja kahden lapsen äiti. Luonnon, elokuvien ja kirjojen fiilistelijä, jonka aamu käynnistyy virallisesti kahvista.
 
Miten päädyin alalle? Opintojeni pääaine oli markkinointi, joka kiehtoi minua heti alkuunsa. Ehkä siksi, että siinä yhdistyivät ideointi ja uuden luomisen ilo, visuaalisuus ja kirjoittaminen. Työurani aikana olen saanut tehdä monenlaista markkinoinnin saralla: olla mukana brändien uudistuksissa ja kasvattamisessa, kirjoittaa sisältöjä eri kanaviin, vastata markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja osallistua monenlaisiin projekteihin. Olen pistänyt itseni monesti täysillä likoon ja saanut työskennellä monien upeiden ammattilaisten kanssa.
 
Kunnes huomasin unelmoivani yrittäjyydestä. Yrityksestä, jossa saisin tehdä töitä yrittäjien ja viestijöiden kanssa, monenlaisilta toimialoilta sekä auttaa heitä viestimään luovasti ja tuloksellisesti. Ja tehdä monipuolisesti rakastamiani asioita – kirjoittaa ja valokuvata.
 
Gemme nimenä tulee ranskan kielen sanasta ”jalokivi”. Minulle se merkitsee sitä, että kukin yritys ja sen tarina on ainutlaatuinen. Toivonkin, että jokainen yritys saisi viestittyä tuottamansa arvon tehokkaasti omalle kohderyhmälleen. Jos tähän tarvitaan lisäkäsiä, olen mielelläni avuksi.
 
”Miksi niin harva hoksaa, että kaikki, mikä lähtee sydämestä, osuu sydämeen?”  Kirsti Paakkanen
 
Minun lupaukseni on palvella asiakkaitani sydämellä.
 
Essi

essi.lehtimaki@gemme.fi | +358 50 540 0099

Lue lisää palveluista.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT
Timanttinen yhteistyö luo loistavaa arvoa.
Minulla on ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä seuraavien lahjakkaiden pitkän linjan ammattilaisten kanssa. He ovat toimineet yrittäjinä itsekin jo vuosia ja tehneet monenlaisia projekteja eri toimialoille. He auttavat kirkastamaan Gemmen asiakkaiden viestit upeiden graafisten ja teknisten toteutuksien avulla – asiakkaan toiveiden mukaan.
Graafinen suunnittelija – Pasi Turman

Pasi Turman

pasi@tuzmansociety.com
Graafinen suunnittelu

Verkkosivujen kehitys – Tony Kaarlas

Tony Kaarlas

tony.kaarlas@gmail.com
Verkkosivut ja -sovellukset

TERVETULOA!

Gemme on syntynyt halusta kuulla ja kertoa eteenpäin ainutlaatuisia tarinoita.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jatkossa kiinnostavia uutisia sisältömarkkinoinnin
kentältä ja ideoita oman yrityksesi viestintään. Täysin maksutta.


Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn
Gemmen tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Tietojasi ei jaeta ulkopuolisille.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.