Sisältötoimiston perustaja kertoo yrityksen tarinan.

GEMMEN TARINA

Hei, mukavaa, että löysit tänne!
 
Olen Sisältötoimisto Gemmen perustaja, markkinointi- ja viestintäyrittäjä Essi Lehtimäki. Tarinoiden ja kirjojen ystävä, vaimo ja kahden lapsen äiti. Uteliaisuus on aina ollut yksi ominaispiirteistäni, ja uusiin aihepiireihin syventyminen on siksi kiehtonut. Siksi työni, jossa saan haastatella eri alojen asiantuntijoita ja osaajia, on unelmieni täyttymys.
 
Miten päädyin alalle? Opiskelin aikanaan Helsingin kauppakorkeakoulussa markkinointia, joka kiinnosti minua heti alkuunsa. Ehkä siksi, että siinä yhdistyivät ideointi ja uuden luominen, visuaalisuus ja kirjoittaminen. Työurani aikana olenkin saanut tehdä monenlaista markkinoinnin saralla: olla mukana brändien kasvattamisessa, kirjoittaa sisältöjä eri kanaviin, vastata markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä osallistua monenlaisiin projekteihin. 

Työvuodet pöydän toisella puolella toivat paitsi näkemystä markkinoinnin ja viestinnän mahdollisuuksista myös verkoston upeita ammattilaisia, joiden kanssa minulla on ilo tehdä yhteistyötä tänäkin päivänä. Samalla tunnen hyvin haasteet, joiden kanssa markkinointi- ja viestintätehtävissä painitaan – kuinka löytää aikaa laadukkaalle ja säännölliselle sisällöntuotannolle, kun tehtäviä, palavereja ja projekteja kasaantuu?
 
Vuosien aikana huomasin haaveilevani yrittäjyydestä. Yrityksestä, jossa saisin auttaa yrityksiä eri toimialoilta viestimään ja markkinoimaan, keskittyen siihen, mitä eniten rakastan – perehtymiseen, haastattelemiseen, kirjoittamiseen ja valokuvaamiseen.
 
Gemme nimenä tulee ranskan kielen sanasta ”jalokivi”. Minulle se merkitsee sitä, että kukin yritys ja sen tarina on ainutlaatuinen. Jos tämän sanoittamiseen ja kuvittamiseen tarvitaan yrityksessänne lisäkäsiä, olen mielelläni avuksi yhdessä Gemmen loistavien yhteistyökumppanien kanssa.
 
”Miksi niin harva hoksaa, että kaikki, mikä lähtee sydämestä, osuu sydämeen?”  Kirsti Paakkanen
 
Minun lupaukseni on palvella asiakkaitani sydämellä.
 
Essi

essi.lehtimaki@gemme.fi | +358 50 540 0099

Lue lisää palveluista.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT
Timanttinen yhteistyö luo loistavaa arvoa.
Minulla on ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä seuraavien lahjakkaiden pitkän linjan ammattilaisten kanssa. He ovat toimineet yrittäjinä itsekin jo vuosia ja tehneet monenlaisia projekteja eri toimialoille. He auttavat kirkastamaan Gemmen asiakkaiden viestit upeiden graafisten ja teknisten toteutuksien avulla – asiakkaan toiveiden mukaan.
Graafinen suunnittelija – Pasi Turman

Pasi Turman

pasi@tuzmansociety.com
Graafinen suunnittelu

Verkkosivujen kehitys – Tony Kaarlas

Tony Kaarlas

tony.kaarlas@gmail.com
Verkkosivut ja -sovellukset

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.