Sisältötoimiston perustaja kertoo yrityksen tarinan.

GEMMEN TARINA

Hei, mukavaa, että löysit tänne!
 
Olen Sisältötoimisto Gemmen perustaja, markkinointi- ja viestintäyrittäjä Essi Lehtimäki. 
 
Miten päädyin alalle? Opiskelin aikanaan Helsingin kauppakorkeakoulussa markkinointia, joka kiinnosti minua heti alkuunsa. Ehkä siksi, että siinä yhdistyivät uuden ideointi ja luominen, kokonaisuuksien hahmottaminen, analysoiminen ja optimaalisten ratkaisujen etsiminen. 
 
15-vuotisen työurani aikana olen saanut tehdä markkinoinnin saralla monenlaista: olla mukana brändien kasvattamisessa, vastata markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä osallistua monenlaisiin projekteihin. Lähimpänä sydäntäni on silti aina ollut kirjoittaminen sekä sitä edeltävä taustatyö.

Työvuodet ”pöydän toisella puolella” toivat  näkemystä markkinoinnin ja viestinnän mahdollisuuksista, mutta myös haasteista, joita markkinointi- ja viestintäammattilaisten arjessa kohdataan – yritysten hektisessä työarjessa aikaa sisällöntuotannolle ei ole aina helppoa löytää.
 
Vuosien aikana huomasin haaveilevani yrittäjyydestä. Yrityksestä, jossa saisin auttaa eri toimialojen yrityksiä viestinnässä ja sisältömarkkinoinnissa. Keskittyen siihen, mitä eniten rakastan – perehtymiseen, haastattelemiseen ja kirjoittamiseen.
 
Gemme nimenä tulee ranskan kielen sanasta ”jalokivi”. Minulle se merkitsee sitä, että kukin yritys ja sen tarina on ainutlaatuinen. Jos tämän sanoittamiseen ja kuvittamiseen tarvitaan yrityksessänne lisäkäsiä, olen mielelläni avuksi yhdessä Gemmen loistavien yhteistyökumppanien kanssa.
 
”Miksi niin harva hoksaa, että kaikki, mikä lähtee sydämestä, osuu sydämeen?”  Kirsti Paakkanen
 
Minun lupaukseni on palvella asiakkaitani sydämellä.
 
Essi

KTM, yrittäjä

essi.lehtimaki@gemme.fi | +358 50 540 0099

Lue lisää palveluista.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT
Timanttinen yhteistyö luo loistavaa arvoa.
Minulla on ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä seuraavien lahjakkaiden pitkän linjan ammattilaisten kanssa. He ovat toimineet yrittäjinä itsekin jo vuosia ja tehneet monenlaisia projekteja eri toimialoille. He auttavat kirkastamaan Gemmen asiakkaiden viestit upeiden graafisten ja teknisten toteutuksien avulla – asiakkaan toiveiden mukaan.
Graafinen suunnittelija – Pasi Turman

Pasi Turman

pasi@tuzmansociety.com
Graafinen suunnittelu

Verkkosivujen kehitys – Tony Kaarlas

Tony Kaarlas

tony.kaarlas@gmail.com
Verkkosivut ja -sovellukset

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.