fbpx
verkkosivujen tuotanto meiltä

VERKKOSIVUT

Verkkosivut ovat yritykselle käyntikortti. Jo muutama vilkaisu luo katsojalle kuvan siitä, mitä hän olettaa yrityksen edustavan.

Hyvät verkkosivut tarjoavat asiakkaalle kylliksi informaatiota, herättävät luottamusta ja kertovat selkeästi, miten hän voi edetä halutessaan tutustua yritykseen lähemmin.
 
Verkkosivuja rakentaessa on hyvä pitää mielessä tavoite – mitä sivustolla vierailevien kävijöiden toivottaisiin tekevän. Tänä päivänä on myös tärkeää huomioida mobiiliresponsiivisuus, koska suurin osa sivuvierailuista tulee todennäköisesti puhelimen kautta.
 
Lisäksi sivuja ja niiden rakennetta suunniteltaessa on hyvä huomioida hakukoneystävällisyys, sillä sijoittuminen hauissa mahdollisimman kärkeen on loistava mahdollisuus saada ilmaista näkyvyyttä ja olla mukana asiakkaan harkintajoukossa. 
 
Meiltä saatte verkkosivut, joissa on huomioitu kaikki edellä mainitut tekijät. Sivut voidaan tehdä täysin räätälöidysti toiveidenne mukaan tai hyödyntäen valmiita alustoja, joita  on helppo päivittää itse niiden valmistuttua. Halutessanne voimme myös vastata valmiiden sivujen ylläpidosta.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

TERVETULOA!

Gemme on syntynyt halusta kuulla ja kertoa eteenpäin ainutlaatuisia tarinoita.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jatkossa kiinnostavia uutisia sisältömarkkinoinnin
kentältä ja ideoita oman yrityksesi viestintään. Täysin maksutta.


Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn
Gemmen tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Tietojasi ei jaeta ulkopuolisille.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.