Gemme - yritystarina

TARINAMME

Gemme on syntynyt yhden naisen unelmasta kuulla kiehtovia tarinoita ja auttaa kertomaan ne edelleen. Saada yritykset loistamaan sekä kuulumaan ja näkymään koko potentiaalinsa edessä.
 
Yrittäjänä toimin minä – Essi Lehtimäki – suuri hyvien tarinoiden ystävä.
 
Miten päädyin tähän? Opiskelin kauppatieteitä pääaineenani markkinointi, joka kiehtoi minua heti alkuunsa. Ehkä siksi, että siinä yhdistyivät mm. uuden luomisen ilo, pohdiskeleva ideointi, visuaalisuus ja kirjoittaminen sekä työskentely samanhenkisten ihmisten kanssa. Työurani aikana olen saanut tehdä monenlaista markkinoinnin saralla: olla mukana brändien uudistuksissa ja kasvattamisessa, kirjoittaa sisältöjä eri kanaviin, vastata markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja osallistua monenlaisiin projekteihin. Olen pistänyt itseni monesti täysillä likoon ja saanut työskennellä monien upeiden ammattilaisten kanssa.
 
Jokainen päivä ei ole ollut pelkkää auringonpaistetta, mutta nekin hetket ovat sisältäneet jälkikäteen ajatellen monia hyödyllisiä opetuksia. 
 
Eräänä päivänä huomasin unelmoivani omasta yrityksestä. Yrityksestä, jossa saisin tehdä töitä erilaisten yrittäjien ja viestijöiden kanssa, erilaisilta toimialoilta sekä auttaa heitä ratkaisemaan mahdollisia haasteita markkinoinnin ja viestinnän saralla. Ja tehdä monipuolisesti rakastamiani asioita – kirjoittaa ja valokuvata.
 
Gemme on yritys, jossa saan tehdä erityisesti sitä, johon lujasti uskon – sisältömarkkinointia.
 
Yksinyrittäminen voi kuulostaa yksinäiseltä, mutta olen onnekkaassa asemassa, koska saan tehdä yhteistyötä luovien ja hienojen yrittäjien – oman alansa erityisosaajien – kanssa. Heidän käsissään syntyvät upeat graafiset suunnittelut printtiin ja digiin sekä asiantuntevat tekniset toteutukset verkkosivuille. Pasi Turman ja Tony Kaarlas – heistä tarkemmin edempänä.
 
Miksi sisältömarkkinointi?
Sisältömarkkinointi on minusta olennaisimpia menestystekijöitä tämän päivän markkinoinnissa. Asiakkaat ovat valistuneita ja saattavat suhtautua markkinointiviesteihin varauksella. Eivät he useinkaan oikopäätä innostu, jos ensikohtaamisella pamautetaan suoraan asiaan. Välillä tarve on tiedossa ja kaivataan perusteluita, miksi juuri tämä tarjoaja olisi se asiantuntevin. Toisinaan tarvetta ei edes tiedosteta ja yrityksen on lempeästi heräteltävä asiakas huomaamaan sen olemassaolo.
 
Viisasta on tehdä ensin kotiläksyt: miettiä kenelle puhuu ja minkälaiset sisällöt juuri häntä puhuttelevat. Ja tehdä sisällöntuotannosta luonteva osa yrityksen markkinointia, joka lähestyy asiakasta hänen tarpeidensa kautta – tuottamalla arvoa.
 
Gemme nimenä tulee ranskan kielen sanasta ”jalokivi”. Minulle se merkitsee sitä, että kukin yritys ja sen tarina on ainutlaatuinen. Toivon, että jokainen yritys tuntisi oman arvonsa ja saisi kerrottua sen maailmalle. Jos tämän selkeyttämiseksi ja viestimiseksi tarvitaan apukäsiä, autamme mielellämme.
 
”Miksi niin harva hoksaa, että kaikki, mikä lähtee sydämestä, osuu sydämeen?”  Kirsti Paakkanen
 
Minun lupaukseni on palvella asiakkaitani sydämellä.
 
Essi

essi.lehtimaki@gemme.fi | +358 50 540 0099

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT
Timanttinen yhteistyö luo loistavaa arvoa.
Minulla on ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä seuraavien lahjakkaiden pitkän linjan ammattilaisten kanssa. He ovat toimineet yrittäjinä itsekin jo vuosia ja tehneet monenlaisia projekteja eri toimialoille. He auttavat kirkastamaan Gemmen asiakkaiden viestit upeiden graafisten ja teknisten toteutuksien avulla – asiakkaan toiveiden mukaan.
Graafinen suunnittelija – Pasi Turman

Pasi Turman

pasi@tuzmansociety.com
Graafinen suunnittelu

Verkkosivujen kehitys – Tony Kaarlas

Tony Kaarlas

tony.kaarlas@gmail.com
Verkkosivut ja -sovellukset

TERVETULOA!

Gemme on syntynyt halusta kuulla ja kertoa eteenpäin ainutlaatuisia tarinoita.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jatkossa kiinnostavia uutisia sisältömarkkinoinnin
kentältä ja ideoita oman yrityksesi viestintään. Täysin maksutta.


Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn
Gemmen tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Tietojasi ei jaeta ulkopuolisille.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.