fbpx
markkinoinnin strateginen suunnittelu

STRATEGISET KAMPANJAT

Sisältömarkkinoinnissa kaiken toiminnan keskiössä on asiakas.

Lähtökohtana sen toteuttamisessa on asiakkaan tunteminen ja strateginen markkinoinnin suunnittelu siihen perustuen. Yrityksen tulee myös tunnistaa tavoiteasiakkaan matkan vaiheet kohti ostopäätöstä ja pidempiaikaista suhdetta sekä tarjota asiakkaalle arvoa tuottavia sisältöjä kuhunkin vaiheeseen sopivalla tavalla.

Jotta asiakkaan ja yrityksen kohtaamiset voivat olla merkityksellisiä ja viedä määrätietoisesti kohti tavoitteita, on tehtävä selkeä suunnitelma: kenelle ja miten viestitään, milloin ja missä kanavissa.

SISÄLTÖSTRATEGIA
”Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive” – Antoine de Saint-Exupéry
On myös inhimillistä, että juuri suunnitteluun ei aina ole sen vaatimaa aikaa.
Jos kaipaatte prosessiin apua, autamme mielellämme sisältöstrategian määrittelyssä ja sisältösuunnitelman teossa. Prosessi starttaa läpiluotaavasta keskustelusta ja nykytila-analyysistä. Syvennymme liiketoimintaanne, tavoitteisiinne ja arvoihinne ja muodostamme yhteistyössä kanssanne selkeän sisältöstrategian -ja suunnitelman, miten tavoitteita kohden edetään, mitä mittareita käytetään ja miten onnistumista seurataan. Koko prosessi suunnitellaan täysin tarpeisiinne perustuen, huomioiden tavoitteenne ja käytettävissä oleva budjetti.
KAMPANJAT
Kuten edellä mainittiin, strateginen markkinoinnin suunnittelu lähtee liikkeelle tarkasta perehtymisestä yritykseen ja sen tavoiteasiakkaaseen. Ostoprosessin vaiheet kulkevat käytännössä aina tässä järjestyksessä: on tärkeää ensin herättää potentiaalisen asiakkaan huomio ja saada hänet tietoiseksi yrityksestä, jakaa tämän jälkeen tietoa tuotteesta ja palvelusta, herättää kiinnostusta ja lopulta aikaansaada ostopäätös. Viestintä ei kuitenkaan pääty tähän, vaan käynnistyy tärkeä vaihe, jossa huolehditaan asiakassuhteesta, asiakkaan tyytyväisyydestä ja jaetaan tietoa mahdollisista uusista tarjolla olevista tuotteista ja palveluista.
Jokaiseen vaiheeseen löytyy useita hyviä kanavia, joista pyrimme suunnitteluvaiheessa koostamaan tuloksellisen ja kustannustehokkaan yhdistelmän – asiakasyrityksen tarpeita ja toiveita kuunnellen.
 
Meiltä saatte halutessanne apua myös kampanjoiden sisällöntuotannon ja graafisen suunnittelun toteutukseen sekä myyvät laskeutumissivut digitaalisen markkinoinnin kampanjoihin

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

TERVETULOA!

Gemme on syntynyt halusta kuulla ja kertoa eteenpäin ainutlaatuisia tarinoita.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jatkossa kiinnostavia uutisia sisältömarkkinoinnin
kentältä ja ideoita oman yrityksesi viestintään. Täysin maksutta.


Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn
Gemmen tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Tietojasi ei jaeta ulkopuolisille.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.