fbpx
sisällöntuotanto

SISÄLLÖNTUOTANTO

Sisältömarkkinointi on pitkäjänteistä työtä ja sisältöjen tuottamisen on hyvä olla jatkuvaa ja säännöllistä. Näin voidaan tavoittaa jatkuvasti uusia asiakkaita, vahvistaa positiivisia mielikuvia yrityksestä ja ravita nykyisiä asiakassuhteita. Kiireen keskellä tämä säännöllisyys voi tuntua haastavalta. Tällöin markkinoinnin sisällöntuotanto, tai osa siitä, voi olla hyödyllisintä ulkoistaa ja vapauttaa yrityksen omia resursseja ydintoimintaan. Tällöin asiakkaalle näkyvä viestintä on yhtäjaksoista ja tavoitteellista – eikä vain kausiluonteista, kun aikaa muilta töiltä liikenee.
 
SISÄLLÖT ERI KANAVIIN
Hyödynnättekö jo suositteluja markkinoinnissanne? Julkaisetteko sisältöä yritysblogiin? Haluaisitteko verkkosivuillenne lisää sisältöä tai nykyisten viestien terävöittämistä?

Meiltä saatte mm. seuraavat palvelut:

 • Referenssihaastattelut asiakkailta
 • Sisällöntuotanto verkkosivuille ja blogiin
 • Sisällöt ja niiden julkaisu sosiaaliseen mediaan
 • Sähköiset uutiskirjeet
 • Artikkelit
 • Tiedotteet
SOSIAALINEN MEDIA
Sosiaalinen media tarjoaa yrityksille huomattavia mahdollisuuksia. Tosin yksi sen hienouksista, ilmainen orgaaninen näkyvyys, on algoritmien johdosta muuttunut haastavammaksi ja vaatii yritykseltä selkeää tavoitteellisuutta, parhaiden käytäntöjen tuntemista sekä ajallista panostusta someen.
Salaisuus onnistumiseen somessa on kuitenkin yksinkertainen – sisällöt. Päivitysten tulee tuottaa yleisölle arvoa, esimerkiksi viihdyttää, inspiroida tai tarjota hyödyllistä tietoa. Näin saavutettu sitoutunut yleisö ja vuorovaikutus heidän kanssaan ovat avain somemenestymiseen.
Sosiaalinen media on myös varteenotettava kanava mainostaa kustannustehokkaasti. Tällöin on tärkeää kohdentaa viestit oikein, mitata onnistumista ja optimoida mainoksia tulosperusteisesti.
Haluaisitteko hypätä somejunaan tai kasvattaa nykyistä toimintaa somessa?
Somepalvelumme:
 • Sosiaalisen median strategia ja sisältösuunnitelma
 • Sisällöntuotanto (viestit, valokuvaus ja videot)
 • Facebook -ja Instagram -markkinointi
 • Tilin hallinnointi ja vuorovaikutus yleisönne kanssa

Sosiaalisen medialla on suuri rooli tietoisuuden lisäämisessä ja kiinnostuksen herättämisessä. Näin ollen se toimii erinomaisesti asiakkaan ostopolun alkupäässä. Kun polulla liikutaan edemmäksi, on hyvä hyödyntää myös muita kanavia suhteen syventämiseksi ja parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi.

Räätälöimme toiveidenne mukaan juuri teille sopivan paketin, käsittäen koko prosessin tai osan siitä. Voimme määritellä tavoitteidenne ja budjettinne perusteella joko avaimet käteen -somepaketin kiinteällä kuukausihinnalla tai pienempiä kokonaisuuksia tarpeenne mukaan.
SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI
Sähköpostimarkkinointi mielletään joskus spämmäämiseksi, mutta todellisuudessa sähköposti on mitä mainioin tapa luoda läheisempää suhdetta asiakkaaseen ja saada lopulta aikaan suoraa myyntiä. Sähköpostimarkkinoinnin etuihin kuuluu myös, että kyseessä on yrityksesi oma kanava, jossa viestin läpimenoon ei vaikuta algoritmimuutokset.
Oman sähköpostilistan kasvattaminen on arvokas toimenpide ja mahdollistaa jatkuvan yhteydenpidon ja arvon tuottamisen asiakkaille. Sähköpostimarkkinointi tutustuttaa potentiaaliset asiakkaat yrityksesi taustoihin ja palvelulupaukseen sekä mahdollistaa lisämyynnin nykyisille asiakkaille.
Autamme mm. seuraavissa toimenpiteissä:
 • Sähköpostilistan kasvattaminen
 • Sisältösuunnitelma
 • Sisällöntuotanto sähköpostiviesteihin
Ulkoista sähköpostitse tapahtuvan markkinoinnin sisällöntuotanto meille ja huolehdimme, että tiedotus ja asiakasviestintä on säännöllistä ja vahvistaa nykyisiä asiakassuhteitanne.
 
 
Halutessanne voimme sisällöntuotannon lisäksi tehdä kokonaisvaltaisen suunnitelman eri kanavista ja julkaistavista sisällöistä. Lue lisää strategisesta kampanjasuunnittelustamme.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

TERVETULOA!

Gemme on syntynyt halusta kuulla ja kertoa eteenpäin ainutlaatuisia tarinoita.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jatkossa kiinnostavia uutisia sisältömarkkinoinnin
kentältä ja ideoita oman yrityksesi viestintään. Täysin maksutta.


Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn
Gemmen tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Tietojasi ei jaeta ulkopuolisille.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.